Els Lleó heu de deixar de queixar-vos de la sort en el treball del 9 al 15 de novembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
L’amor també t’ensenya a ser més tolerant, mostra’t més comprensiu, dóna sense esperar res a canvi i fixa’t com milloren les coses. Treball: compleix el teu horari i no perdis el temps perquè pot haver-hi algú comptabilitzant, estigues alerta.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Un detall sense importància per a tu pot ser de gran valor per a la persona que l’està esperant, hi ha gestos que enamoren. Treball: encara que et costa demanar, fes-ho; les teves aspiracions es convertiran en els desitjos dels altres. Dies favorables, aprofita.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Ves amb compte amb el que demanes, perquè tens moltes possibilitats que es realitzi. Sigues conseqüent amb els teus desitjos. Treball: alerta amb provocar una circumstància confusa ficant-te on no et demanen, perquè no sabràs com reaccionar.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si els teus sentiments estan confusos, hauries de parar-te a meditar. No busquis respostes immediates i sigues pacient. Treball: si busques reconeixement professional i et frustra no obtenir-ho, aborda la qüestió des del teu interior. Augmenta la teva autoestima.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
No confonguis la sinceritat amb disparar tota l’artilleria de retrets acumulats, ja que la teva forma de veure les coses és subjectiva. Treball: deixa de queixar-te de la teva sort, aprèn a viure cada moment de forma intensa i quan caiguis, aixeca’t amb més afany. Supera’t.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Considera l’amor que et donen com un dels més valuosos tresors, es tracti de la família, d’amics o de la teva parella, protegeix-lo i cuida’l. Treball: una setmana molt moguda, per l’acumulació de tasques pendents i desplaçaments que alteren el teu ritme de treball.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Estaràs més pendent del que desitges que del que has de complir. Vigila amb la teva salut, es podrien espatllar els teus plans del cap de setmana. Treball: revisa a fons els detalls de les gestions que emprenguis, la confusió continua sent la teva debilitat.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Anar a fons dels processos emocionals t’ajuda a comprendre algunes experiències. Estàs en el bon camí. Treball: afluixa una mica la marxa i deixa de costat els assumptes que no són prioritaris i posa’t els que tenen més urgència.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Tingues paciència i aprèn l’art de la conquesta pas a pas, sentint l’emoció. No pretenguis tenir raó costi el que costi. Treball: els errors s’han de corregir en el moment, no els deixis passar, perquè les conseqüències arriben quan menys et convenen.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La teva actitud positiva davant d’un enfrontament serà el que t’ajudarà a lliurar-te de la negativitat. Treball: fes canvis sense por a semblar incompetent. Aquesta setmana demostraràs més la teva capacitat de lideratge i la teva professionalitat.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Aquests dies tens els astres al teu favor. Aprofita la ratxa per ampliar les teves expectatives sentimentals. Treball: si t’has passat, disculpa’t el més aviat possible, i si ets tu qui ha d’encaixar el mal rotllo, supera-ho, passes moltes hores compartint emocions.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Com que el cap de setmana es presenta tronat, tracta de preveure-ho i superar-ho amb enginy i molt afecte. Treball: opta per recuperar les ganes de superar els problemes i canviar d’actitud. Sincera’t amb qui tinguis més confiança, compartir ajuda.

 

TOTES LES NOTÍCIES