Els cònsols de Sant Julià analitzen amb el Copríncep Episcopal l’impacte de la COVID-19 a la parròquia

Josep Majoral i Mireia Codina reunits amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives
Josep Majoral i Mireia Codina reunits amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. Foto: Comú de Sant Julià de Lòria

Els Cònsols de la Parròquia de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, han rebut aquest divendres l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, a Casa Comuna en una trobada en la que el Copríncep s’ha interessat per l’evolució de la parròquia arran de la pandèmia de la COVID19, i en la que ha volgut agrair especialment la tasca de suport i acompanyament de les persones que s’ha dut a terme des del Comú de Sant Julià durant la crisi.

En el decurs de la xerrada de poc menys d’una hora, els Cònsols li han explicat la feina feta durant la crisi sanitària i la situació econòmica i social en la que viu la parròquia avui, en el nou escenari que ha deixat la pandèmia. En concret, li han enumerat el conjunt de mesures adoptades en matèria econòmica i social per fer més fàcil la tornada a la normalitat com ara l’ajornament del pagament d’impostos o la rebaixa dels mateixos.

“Ha estat una xerrada molt positiva i hem fet una valoració de tot el que hem viscut”, ha manifestat el cònsol major Josep Majoral. Per la seva banda, Vives ha posat en relleu que “jo he vingut a reconèixer el treball tant important que han fet i que estan destinats a fer els comuns. La ciutadania d’Andorra pot estar contenta dels seus cònsols perquè han fet molt”, i ha afegit que vol fer la mateixa reunió a totes les parròquies.

La trobada s’ha fet una hora abans de la celebració del Sagrament de la Confirmació dels nois i noies a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria a la qual l’Arquebisbe acudeix anualment per aquestes dates.

TOTES LES NOTÍCIES