Els Capricorn us haureu de posar les piles del 8 al 14 de marçÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Donar cops de porta quan la situació et desborda no és la millor solució sinó tot el contrari: agreujarà la tensió tant a casa com en qualsevol lloc on et trobis. Treball: xocaràs amb altres persones, modera els teus impulsos, no t’imposis.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Tracta de no emetre judicis que puguin ferir els sentiments d’una persona que no ho està passant bé. Si pots donar consol i tendresa bé; sinó, no t’hi posis. Treball: t’has de comprometre amb el que pots portar a terme, organitza’t i dóna qualitat abans que quantitat.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Tranquil·litza la teva ment, no donis tantes voltes a les coses del cor. Et convé pensar poc i sentir més. Treball: un company buscarà la teva complicitat, el teu consell, el teu suport per a compartir un moment d’inestabilitat emocional. Ajudar-lo t’enriquirà.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Posa’t a actuar i no t’instal·lis en la decepció, perquè estant deprimit no pots veure les coses belles que has de viure i descobrir que l’amor mai t’abandona, ets tu qui es despista. Treball: si no et veus capaç d’assumir un nou repte, no t’hi posis.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hauràs d’estar molt atent amb la teva família, la teva parella, els teus fills, aquelles persones que solen donar-te el millor que tenen encara que de vegades et treguin de les teves caselles. Treball: aposta per fer les coses bé, et donarà millor resultat, estàs en un bon moment.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Si la vida t’empeny a canviar certs aspectes de la manera que expresses habitualment els teus sentiments, no oposis resistència. Has d’obrir-te noves formes d’estimar i de relacionar-te. Treball: sortiràs endavant i rebràs la felicitació dels teus col·legues.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Demana consell a la persona que vulguis, amic o familiar, però sigui com sigui hauràs de prendre una decisió basant-te en el que més et convé, no en el que opinen els altres. Treball: poden estar esperant una errada teva per a justificar un seriós advertiment.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Una relació del passat que va acabar malament, podria tornar a presentar-se ara, tal vegada per a explicar el que en el seu moment no vau saber aclarir. Aprofita per a perdonar. Treball: pots ajudar algú, però no convertir-te en el comodí d’una persona que no et valori.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Pensa el que dius, no prenguis decisions contràries als teus autèntics sentiments. No es tracta de quedar bé sinó de ser sincer. Pren-te el teu temps per a reflexionar. Treball: si et sents poc motivat, posa més voluntat i tracta de superar les males ratxes.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
És important que confiïs en les persones que t’estimen, elles també se sentiran bé ajudant-te activament. Compartint les teves inquietuds, la solució arribarà abans. Treball: funciones per sota de la teva capacitat habitual, posa’t les piles i es resoldrà el col·lapse.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Aquests dies una persona estimada, amb la qual no sols tenir problemes, es mostrarà intransigent. Et retreurà coses que et semblaran inversemblants. Es tracta d’escoltar i comprendre-la, perquè l’esbroncada passarà de seguida. Treball: no abastis més del que pots.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
És un moment per a projectar amb força el que desitges. Tindràs una setmana de tendres trobades i de renovades il·lusions, et sentiràs bé per fora i per dintre. Treball: podràs comprovar que les circumstàncies canvien per a bé. Felicitats.

TOTES LES NOTÍCIES