El sisè Workshop Ocupacional de l’Alt Urgell tindrà un format virtual

Cartell promocional del workshop ocupacional
Cartell promocional del workshop ocupacional. Foto: RàdioSeu

El  Workshop Ocupacional de l’Alt Urgell adopta enguany un format virtual, tant per les actuals limitacions de mobilitat com per “adaptar-se als nous temps”, segons han explicat des del Consell Comarcal. Així, en una primera fase es realitzarà un recull de les ofertes de feina que hagin facilitat les empreses, i després s’oferirà a les persones que busquin feina l’opció d’inscriure’s en aquelles ofertes per a les que compleixin els requisits. En una última fase es preveu que les empreses, quan hagin valorat els currículums rebuts, puguin dur a terme entrevistes virtuals de feina.

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) posarà a disposició dels candidats que no disposin de mitjans tècnics un espai per a realitzar entrevistes en línia. Paral·lelament, tindrà lloc el taller virtual ‘Eines per fer una bona entrevista online’. Es farà dijous vinent, 26 de novembre, de les 10 del matí a les 12 del migdia, i anirà a càrrec de Waitala. Properament s’obriran les inscripcions per participar-hi. De la mateixa manera, totes aquelles persones que no disposin de mitjans per a poder seguir el taller virtual podran seguir-lo des del CETAP presencialment, amb prèvia inscripció.

Posar en contacte ofertes i demandes de feina
L’esdeveniment és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Un dels objectius és precisament facilitar l’obtenció de feina per part de persones de la comarca que n’estiguin cercant.

Com els altres anys, estan obertes a participar-hi empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com l’hostaleria, el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre d’altres.

Aquelles empreses que vulguin participar en el Workshop Ocupacional d’enguany, o que disposin d’ofertes de feina i busquin candidats, poden contactar directament amb l’organització al correu treball.alturgell@oficinajove.cat.

TOTES LES NOTÍCIES