El PS demana la documentació relativa a la revisió dels protocols dels centres sociosanitaris

Susanna Vela
Susanna Vela, presidenta del Partit Socialdemòcrata

La Presidenta del Partit Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha tramitat una demanda d’informació al Govern “amb l’objectiu d’evitar futurs contagis massius i d’esclarir el que va poder succeir als centres residencials, d’Andorra, on la mortalitat d’ençà que va esclatar la crisi sanitària ha arribat a un 18%,.

Vela demana tota la documentació relativa als protocols de seguretat dels centres sociosanitaris, públics i privats, anteriors a la crisi sanitària de la Covid-19, tota la documentació relativa als protocols de seguretat activitats en els centres sociosanitaris, públics i privats, amb relació a la pandèmia de la Covid-19 així com la documentació relativa a les comunicacions establertes per l’Administració amb aquests centres i viceversa.

En aquest sentit i per evitar futurs contagis massius als centres sociosanitaris, des del PS demanen tota la documentació relativa a la revisió dels protocols de seguretat. Vela, ha qualificat d’elevada la letalitat a causa de la COVID-19 als centres sociosanitaris d’Andorra: “El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, parlava d’una letalitat del 18%:“Pensem que és alta i que totes les precaucions són poques“, ha explicat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.