El piano de Beethoven, interpretat per Licciardi

El pianista Nicolas Licciardi
El pianista Nicolas Licciardi. Foto: Amics del Cambra Romànica

El V Cicle Cambra Romànica arriba al tercer dels concerts previstos, amb un concert dedicat al 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, amb una extensa obra per piano.

La virtuositat del pianista Nicolas Licciardi, ben conegut pels assidus al cicle Cambra Romànica, permetrà gaudir d’un concert en el que s’interpretaran obres clau de la trajectòria pianística de Beethoven.

El concert començarà amb la sonata núm. 6, una de les preferides de Beethoven. Licciardi interpretarà després la sonata núm. 21, que va ser dedicada al seu primer protector (el comte Ferdinand de Waldstein). Beethoven va compartir època i ciutat amb Schubert, del que s’interpretarà la Fantasie Wanderer (el viatger). Per acabar el concert Licciardi oferirà una petita peça de Chopin, l’Andante spianato i grande polonaise Op. 22, que es compon de dos moviments on pot apreciar-se la doble personalitat de Chopin, somiadora i apassionada.

L’aforament limitat per tal de respectar les mesures sanitàries vigents ha fet que el concert tingui ja entrades esgotades, però es podrà visualitzar en directe a les 17h pel canal de YouTube de l’associació (https://www.youtube.com/watch?v=LWLAXlRDcIQ&feature=youtu.be).

 

TOTES LES NOTÍCIES