El Mountain Moments fa el “cim” aquest cap de setmana

Jordi Tissier de l’equip Mountain Moments guanyador de la prova Ultra 126km (Mountain Moments)

Primer cap de setmana de juny amb fortes emocions per a l’equip andorrà Mountain Moments, el qual, ha obtingut un brillant resultat amb la victòria del corredor Jordi Tissier en el dur recorregut Ultra de l’OTSO Travessa d’Encamp, que constava d’una distància total de 100km i 6.500 d+ fent un crono de 16h16’15” proclamant-se guanyador d’aquesta primera edició de llarga distància en la parròquia encampadana. Tissier ja es va adjudicar la distància més llarga de l’any passat, la 74 k.

També, el mateix dia dissabte a la tarda, al Circuit Fer la corredora Mireia Monistrol va obtenir una destacada participació en la vertical Arruix Santa Fe, a Organyà, Alt Urgell, acabant en segona posició femenina fent els 4,3km i 670d+ en 38`29”, la guanyadora va ser la corredora Laura Orgué. Tot i tractar-se d’una prova de curta distància, el desnivell a superar és més que considerable.