El mal temps condiciona les cites de Mayrhofen i Val Gardena

L'esquiadora andorrana, Íria Medina, en una foto d'arxiu
L’esquiadora andorrana, Íria Medina, en una foto d’arxiu (Alexis Boichard Agence Zoom)

Si ahir divendres començaven les competicions de velocitat a Val Gardena (Itàlia), amb la presència de tres esquiadors de la FAE, Jordina Caminal, Clàudia Garcia i Pere Cornella, avui dissabte tocava entrenaments de descens que no s’han pogut completar amb normalitat tot i que cada esquiador ha fet una baixada de reconeixement. Tampoc s’ha pogut disputar la cursa de Mayrhofen, on Íria Medina tenia previst competir al gegant que, si tot va bé, es farà demà diumenge.

Sense cronos a Val Gardena

A Val Gardena, on es troben Jordina Caminal, Clàudia Garcia i Pere Cornella fent una estada de competició de velocitat, avui dissabte no s’han pogut celebrar els entrenaments de descens. El ben cert és que els esquiadors han format part de la sessió, però ha estat més un reconeixement amb aturades al circuit que no pas un descens a l’ús.

Així doncs, demà diumenge es disputaran les carreres de descens d’aquestes curses FIS, amb la presència dels tres esportistes de la FAE.La nevada cancel·la la cursa de Mayrhofen amb Íria Medina

Pel que fa a Mayrhofen, avui dissabte la intensa nevada ha impedit la realització del primer gegant que estava previst. Així les coses, l’estrena d’Íria Medina en competició s’ajorna fins diumenge, quan es preveu que sí es pugui competir.

TOTES LES NOTÍCIES