El Futbol Club Andorra suma una altra victòria i es referma a la zona de play off d’ascens

Jugadors del FC Andorra celebrant un gol
Jugadors del FC Andorra celebrant un gol. Foto: FCA

El FC Andorra es referma a la zona de play off d’ascens a Primera RFEF després de derrotar aquesta tarda per 2 a 0 el Sanluqueño. Aquesta és la quarta victòria consecutiva dels tricolors a la lliga.

Els tricolors han sortit endollats. Als cinc minuts Aguado filtra una bona passada. Ivan Gil, un dels tricolors amb més futbol a les botes, avui ha rebut el premi del gol.

El primer quart d’hora ha estat una exhibició local. Després, les preses per fer més gols han derivat en precipitació. Amb tot, l’Andorra s’ha mostrat molt superior en tot moment i l’1 a 0 al descans era un resultat del tot curt.

A la represa, l’Andorra ha mirat de controlar més el joc amb l’entrada de Ruben Bover. Al 54, centrada d’Ivan Gil i rematada de Carlos Martínez esmorteint la pilota. L’acció deixa a contrapeu el porter del Sanluqueño i acaba al fons de la xarxa.

D’aquí fins al final, més ocasions fallades però cap sensació de veure perillar el marcador.

L’FC Andorra tanca el 2021 amb victòria, la quarta consecutiva. Un triomf que els referma en la zona de play off i els situa de manera provisional en la tercera plaça.