El Departament de Política Lingüística impulsa el pòdcast ‘Me la imaginava més gran’ (àudios)

Cartell anunciant els capítols de Me la imaginava més gran
Cartell anunciant els capítols de Me la imaginava més gran (Govern d’Andorra)

Des d’aquest mateix dijous al matí, ja estan disponibles a totes les plataformes digitals els dos primers capítols de Me la imaginava més gran, el pòdcast de la llengua catalana del Departament de Política Lingüística del Govern.

El programa neix amb la voluntat de donar a conèixer temes d’interès general relacionats amb la llengua catalana, com per exemple els serveis de què disposen els ciutadans per a aprendre català de manera gratuïta i la importància d’aprendre la llengua del territori per a integrar-s’hi plenament.

En els dos primers capítols, Jenny Vila i Clara Fernàndez Flecha, tècniques del Departament i conductores del programa, conversen de manera distesa amb Imane Amajjad i Carmen Reche, alumnes dels cursos i centres de català, que expliquen les seves experiències i les portes que se’ls han obert en aprendre la llengua del país.

Primer capítol

El testimoni de les convidades mostra la realitat de les persones nouvingudes que volen integrar-se a Andorra; una realitat sovint desconeguda. La iniciativa es planteja com una prova pilot.

El títol del programa, Me la imaginava més gran, vol trencar idees prefixades sobre la dificultat que se li pressuposa a l’aprenentatge del català, i convidar els oients a llançar-s’hi i a comprovar que el procés pot ser amè i plaent.

L’aposta pel format pòdcast, és a dir, per les publicacions digitals d’àudio, facilita l’accés al contingut a través de les eines tecnològiques. Els arxius es poden descarregar d’Internet o escoltar en línia a través les plataformes Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, iVoox, Amazonmusic i Youtube.

Segon capítol

[do_widget id=category-posts-pro-64]