El CF Coll de Nargó disputarà la final de la Copa Pirineus contra el CF Pobla

L'equip de futbol de Coll de Nargó
El conjunt de Coll de Nargó (@cfcolldenargo)

El CF Coll de Nargó disputarà per primera vegada la final de la Copa Pirineus, després que a la fase de grups ha estat el guanyador del grup 2, format pels equips de l’Alt Urgell. El seu rival serà el CF Pobla de Segur, vencedor del grup 1, en què hi havia tres clubs del Pallars.

El partit per a decidir el nou campió del torneig es jugarà aquest dissabte, a 1/4 de 8 del vespre, al Camp Municipal Pedrasanta de Tremp. Prèviament, al mateix camp, a les 5 de la tarda hi haurà la final pel tercer i quart lloc, en què la Seu FC es mesurarà a l’equip amfitrió, el CF Tremp.

Paral·lelament, també dissabte a la tarda, el Camp Municipal d’Oliana acollirà un triangular per a decidir el 5è, 6è i 7è lloc d’aquesta Copa Pirineus, amb enfrontaments de 45 minuts cadascun. El primer duel (18.00 h) serà entre l’equip local (CE Oliana) i l’FC Rialp. Tot seguit (19.00 h), es mesuraran el Rialp i el CF Organyà. I la tarda es clourà amb el derbi Oliana-Organyà (20.00 h).

A la fase de grups, el Coll de Nargó es va adjudicar el primer lloc del grup 1 amb 6 punts, seguit de la Seu (4), Oliana (2) i Organyà (1), mentre que al grup 1 el Pobla va sumar els 6 punts possibles i va superar, així, el Tremp i el Rialp.

[do_widget id=category-posts-pro-64]