El Cercle de les Arts i les Lletres obre les convocatòries pels premis de la Nit literària i Arts Andorra

cercle de les arts
Imatge de la presentació de premis per part del Cercle de les Arts i Lletres. Foto: Arxiu

El Cercle de les Arts i les Lletres anuncia que obre les convocatòries per a aquelles persones interessades a presentar-se als premis de la Nit literària andorrana i als premis Arts Andorra, ajornats l’any passat arran de la pandèmia.

El Cercle de les Arts i de les Lletres ha detallat que el pròxim 9 de setembre s’acaba el termini per a presentar els treballs que optin als premis de la Nit Literària andorrana. L’entrega dels guardons tindrà lloc a Andorra la Vella l’11 de novembre.

Pel que fa als premis Arts Andorra 2021, el marge de temps per a presentar els treballs candidats és del 27 de setembre al 10 d’octubre i s’ha de fer al Centre cultural i de congressos lauredià. El repartiment dels reconeixements serà al mateix espai el dia 19 d’octubre. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades des del dia 18 fins al 31 d’octubre.

Per a més informació, es pot accedir a la seva pàgina web http://cercleandorra.net/ o bé escriure un correu electrònic a la direcció cercleartslletres@gmail.com.

TOTES LES NOTÍCIES