El BC Andorra acomiada l’any a la Bombonera de la pitjor manera possible (77-98)

Imatge del BC Andorra 77 - Gran Canaria 98 (acb Photo / D. Catalán)
Imatge del BC Andorra 77 – Gran Canaria 98 (acb Photo / D. Catalán)

Natxo Lezkano ha pogut viure el seu últim partit com a entrenador del BC Andorra després del mediocre partit jugat aquest divendres, 22 de desembre, a casa, a la Bombonera, contra el Gran Canaria (77-98). Els tricolors, des d’un inici, s’han vist superats pels illencs, sobretot, pel gran encert dels de Jaka Lakovic des de la línia de triples, sobretot amb uns grans Nico Brussino amb 6 triples i també un gran John Shurna, exAndorra, amb un 6 de 7 des del triple.

Mentrestant, el conjunt del Principat feia la guerra pel seu compte, perdent pilotes, molt erràtics en el tir i, a més, amb les dues faltes personals en els 3 primers minuts de joc de Marin Maric que li han passat factura al llarg del partit.

Des de la banqueta, Natxo Lezkano no aconseguia reconduir l’equip, més aviat al contrari. Hi ha qui ja comença a discutir la gestió que fa de la plantilla que té disponible, sense acabar de trobar a cada moment allò que necessita l’equip.

Al primer quart els visitants s’anaven amb un 16-24 al marcador. Al descans es distanciaven amb un contundent 33-51. Al final del tercer quart, el públic andorrà començava a abandonar les seves localitats en veure un insalvable 53-78 en el marcador i, a l’últim quart, un mínim maquillatge en el lluminós, gràcies a dos triples d’un Juan Rubio que no havia jugat ni un minut durant el partit, deixava el marcador 77-98.

El públic de la Bombonera ha acomiadat l’equip amb xiulets i una mocadorada a la llotja, que ara haurà de decidir si pren una decisió respecte a l’entrenador Natxo Lezkano. Un dels desitjos de la parròquia andorrana seria el retorn de Joan Peñarroya. La grada ja parla, que farà la directiva?

El proper partit del BC Andorra serà a Saragossa, dijous, dia 28 de desembre, a les 20:30 hores.Anotadors del BC Andorra: Rafa Luz (4), Tobias Borg (10), Nacho Llovet (0), Jerrick Harding (13), Marin Maric (13), Mihajlo Andric (7), Markel Starks (3), Jean Montero (7), Juan Rubio (6), Stan Okoye (2), Felipe dos Anjos (12), Adam Somogyi (0).

Anotadors del Gran Canaria: AJ Slaughter (2), Andrew Albicy (4), Nico Brussino (27), Pierre Pelos (3), Ethan Happ (20), Ferran Bassas (3), Miquel Salvó (5), John Shurna (21), Sylvain Landesberg (11), Ben Lammers (2).

[do_widget id=category-posts-pro-64]