Educació preveu que les famílies escullin si volen seguir les classes des de casa al reobrir les escoles

Alumnes en una escola
Alumnes en una escola. Foto: SFG

Educació preveu que el retorn a les aules dels alumnes no sigui obligatori però sí s’haurà de assistir on-line. Així ho ha informat la ministra Ester Vilarrubla, que ha afegit que la setmana vinent es decidirà la data i la manera en què es durà a terme. També ha demanat als docents que facin una hora gratuïta fins desembre de suport.

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior ha comparegut al Consell General i ha informat que els alumnes no tindran l’obligació de retornar a les aules presencialment. Ester Vilarrubla ha afegit que l’ensenyament segueix sent obligatori i, per tant, hauran de fer-ho a través de la xarxa. La setmana vinent es decidirà com es fa aquest retorn i quan.

També ha explicat que s’han flexibilitzat les condicions per demanar beques escolars i s’amplia el termini. A més, ha sol·licitat que els docents facin una hora gratuïta a la setmana per ajudar els alumnes.

Finalment ha dit que s’ha anul·lat la convocatòria de la prova oficial de batxillerat i es tindran en compte les notes de la darrera avaluació. Serà obligatòria l’assistència virtual a les classes fins a final del curs.

1 comentari

  1. Desde casa !! Ara no ens la jugarem per un mes!!!!

Comments are closed.