Educació preveu que les famílies escullin si volen seguir les classes des de casa al reobrir les escoles

Alumnes en una escola
Alumnes en una escola. Foto: SFG

Educació preveu que el retorn a les aules dels alumnes no sigui obligatori però sí s’haurà de assistir on-line. Així ho ha informat la ministra Ester Vilarrubla, que ha afegit que la setmana vinent es decidirà la data i la manera en què es durà a terme. També ha demanat als docents que facin una hora gratuïta fins desembre de suport.

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior ha comparegut al Consell General i ha informat que els alumnes no tindran l’obligació de retornar a les aules presencialment. Ester Vilarrubla ha afegit que l’ensenyament segueix sent obligatori i, per tant, hauran de fer-ho a través de la xarxa. La setmana vinent es decidirà com es fa aquest retorn i quan.

També ha explicat que s’han flexibilitzat les condicions per demanar beques escolars i s’amplia el termini. A més, ha sol·licitat que els docents facin una hora gratuïta a la setmana per ajudar els alumnes.

Finalment ha dit que s’ha anul·lat la convocatòria de la prova oficial de batxillerat i es tindran en compte les notes de la darrera avaluació. Serà obligatòria l’assistència virtual a les classes fins a final del curs.

1 comentari

  1. Desde casa !! Ara no ens la jugarem per un mes!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.