Diploma FAN per a les nedadores participants en la 1a edició de la Lliga Figures Escola de Natació Artística d’Andorra

Les joves nedadores de natació artística mostrant els seus diplomes (FAN)
Les joves nedadores de natació artística mostrant els seus diplomes (FAN)

Un cop finalitzada la segona i última jornada de la primera Lliga de Figures Escola de Natació Artística, el president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet i la consellera de Turisme i Esports del Comú de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, han fet l’entrega dels diplomes FAN a totes les participants en un senzill acte de lliurament, celebrat aquest cap de setmana, a la piscina del complex esportiu de Sant Julià de Lòria.

Coordinades per Andrea Rodríguez, entrenadora de l’equip nacional d’Andorra amb responsabilitats en el Club de Natació Sincronitzada Serradells (CNNS) i la també entrenadora, Lívia Montes, durant les dues jornades de la lliga han participat un total de disset candidates, nou alevines i dues júniors del CNNS i sis alevines i sis júniors de l’Escola de Natació Artística LAUesport.

El CNNS, ha aportat les nedadores júnior-infantil: Berta Xampeny i Abril Peña; i les alevines: Sara Revuelta, Judith Camacho, Bruna Martin, Anna Samarra, Maria Garcia, Teresa Mas, Lara Pinto, Paola Camacho, Mia Roca, Alexia Burzaco i Shannon Ward.

L’altra escola de natació artística, ha contribuït amb les nedadores júnior infantil: Martina Romero, Naila Abdel·lah, Ainhoa Atilano, Tatiana Villacampa, Abril Cerdan i Alicia Navarro; i les alevines: Júlia Lax, Anna Taurinya, Aitana Martos, Sara Dos Santos, Mireia Alonso i Daila Soldevila.

La Lliga de Figures Escola de Natació Artística, és una activitat en format competició que aplega i impulsa el relleu generacional de la natació artística andorrana. Durant dues jornades, els jutges qualifiquen la progressió de les participants i l’aprenentatge dels moviments bàsics de la Natació Artística a través d’exercicis pràctics adaptats al seu nivell i d’acord amb les capacitats físiques de les participants.

TOTES LES NOTÍCIES