Detencions per possessió de droga i per tòxics i alcohol al volant

Un control d'alcoholèmia
Un control d’alcoholèmia (Policia d’Andorra)

Dissabte, a les 19:45 hores, a la frontera del riu Runer, la Policia va detenir un home, no resident, de 45 anys, per estar en possessió de 0,5 grams de cocaïna i 1,5 grams de marihuana. Accedia al Principat en un turisme particular. Altres detencions, han estat per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, procedint a l’arrest de 6 persones.

Es tracta de tres dones de 29, 24 i 39 anys, amb taxes de 0’83, 1’63 i 1’83 g/l. respectivament. Les dues últimes, van ser controlades en accidents de danys materials. Així mateix, es va arrestar a dos homes de 19 i 38 anys, amb taxes de 1’06 i 1’41 g/l. respectivament, i un home de 20 anys per donar positiu a la prova de tòxics salivar.

Pel que fa als dos primers homes, també se’ls va detenir per un presumpte delicte de desobediència, després de saltar-se el control i fer cas omís a les indicacions dels agents a l’hora d’aturar-los en un control de carretera. A més, l’home de 19 anys, durant la fugida, va abandonar el vehicle a la via pública i va marxar a peu per a evitar ser controlat. Per aquest motiu, es va iniciar una recerca pels voltants a fi de trobar l’interessat, localitzant-lo gairebé una hora després a proximitats del vehicle, reaccionant de manera desproporcionada envers els agents proferint resistència i injúries.

TOTES LES NOTÍCIES