Darrera jornada dels Jocs del Mediterrani d’Orà amb la cerimònia de cloenda

L'atleta andorrà Pol Moya
L’atleta andorrà Pol Moya al centre de la foto (Andorradifusió)

Els Jocs del Mediterrani d’Orà s’acaben aquest dimecres a la nit amb la cerimònia de cloenda. Andorra tanca la competició amb un gran cinquè lloc de Pol Moya en els 1.500 metres i dos rècords nacionals a la piscina a càrrec de Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina com a resultats més destacats.

Pol Moya ha estat el gran protagonista de la delegació andorrana a Orà. L’atleta va signar la millor actuació d’un esportista andorrà en uns Jocs del Mediterrani després de la cinquena plaça en els 1.500 metres. Moya va saber competir en una final molt tàctica en què Nahuel Carabaña va ser dotzè en una distància que no és la seva. En els 800, l’atleta del Barça es va quedar a només 8 centèsimes del bitllet per a la final.

Els altres dos resultats destacats van ser dels nedadors Tomàs Lomero i Patrick Pelegrina, que van batre dos rècords d’Andorra. Lomero en els 100 lliures, amb una marca de 51 segons i 86 centèsimes, i Pelegrina en els 50 esquena, amb 27 segons 46 centèsimes. El primer va sumar també una millor marca personal en els 50 papallona.

Mònica Ramírez i Nàdia Tudó van completar la representació de la natació a Algèria. En atletisme, a banda de Moya i Carabaña, Bruna Luque i Carlota Málaga van guanyar experiència internacional i Luque va signar marca personal en els 400 tanques.

La karateka Sandra Herver va acabar setena després de perdre dos combats i els dos representants de petanca, Frederic Breton i Jon Fortes, no van entrar en les finals. Els Jocs del Mediterrani es tancaran aquest dimecres a la nit, a les deu, amb la cerimònia de cloenda, que serà retransmesa en directe per Andorra Televisió i andorradifusió.ad

TOTES LES NOTÍCIES