Creixement personal: No estem sols

Juan Juncosa
Juan Juncosa

Recordem en moments com aquest, la frase “Caure està permès, aixecar-se és obligatori“. Són moments de grans drames. Per això dic: no estàs sol. No penseu allò de “Mal de molts, conhort de bèsties”.

Estem descobrint fets solidaris que ens arriben a l’ànima. Sé que és el que sent un en un mal moment. Solitud i tancament mental en el problema. És el moment de resistir i subsistir. D’aprofitar el temps per ajudar els altres, això sempre et farà sentir bé. Si tens ànims pensa en com i què canviar quan sortim d’aquesta situació, que sens dubte sortirem.

Si això fos una guerra real, no tindríem la seguretat d’un sostre on dormir, ni menjar, ni moltes altres coses. Sé que sembla que anem a un precipici, però es trobaran sens dubte solucions. El mateix govern les està buscant i encertades o no s’està iniciant un pla col·lectiu d’ajuts.

En sortir tots estarem igual, per tant no estem sols i sortirem.

Vull aprofitar per dir-vos que he començat a escriure un llibre i ho estic fent cada dia en obert. Es titula ‘Yuan’ i si entreu al meu blog podreu anar llegint cada dia un nou capítol. Espero amb això ajudar a entretenir i a evadir una mica d’aquest confinament. Us deixo un enllaç de Victor Küppers: https://www.youtube.com/watch?v=sxOIh1luGrw val la pena veure’l.

Llegeix l’article ampliat a www.juanjuncosa.com.

TOTES LES NOTÍCIES