Conveni entre Govern i Unisport Universitats per a facilitar-ne l’accés als esportistes d’alt rendiment

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i el director general d'Unisport Universitats, Marc Armengol (SFGA)
El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i el director general d’Unisport Universitats, Marc Armengol (SFGA)

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha signat aquest dimecres un conveni de col·laboració amb el director general d’Unisport Universitats, Marc Armengol. L’objectiu de la col·laboració és donar suport a la formació dels esportistes d’alt rendiment d’Andorra, mitjançant un programa personalitzat de tutorització i de reducció de matrícula. La formalització de la col·laboració es fruit del treball impulsat els últims mesos.

D’aquesta manera, l’acord permet continuar diversificant les enteses amb centres educatius per a facilitar la formació dels esportistes d’alt rendiment durant la seva carrera esportiva. L’objectiu del Govern és permetre l’adopció de les mesures necessàries per a facilitar la preparació tècnica i compaginar l’activitat esportiva amb el desenvolupament i el bon resultat dels seus estudis.

Entrant al detall del conveni, aquest, estipula que Unisport aplicarà als esportistes i les esportistes d’alt rendiment d’Andorra una reducció equivalent al 40% de la matrícula de qualsevol dels seus programes formatius. A efectes d’aquest conveni, es consideraran esportistes d’alt rendiment tots els que formin part del programa Alt rendiment d’Andorra (ARA). A més, també es facilitarà una tutorització personalitzada adaptada al seu ritme de competició.

TOTES LES NOTÍCIES