Balanç positiu del primer Campus de Neu del Comú d’Encamp

Campus de Neu 2020

El Departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp va acollir la setmana passada, del 25 al 28 de febrer, la primera edició, en format colònies, del Campus de neu a l’Alberg de la Baronia, als Cortals d’Encamp. El campus, que s’emmarcava dins de les noves propostes esportives arrel de la nominació d’Encamp com a Vila Europea de l’Esport 2020, va comptar amb la participació d’una quinzena de nens i nenes de l’escola de neu, tant del sector dels Cortals com del sector del Pas de la Casa.

El Conseller de joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha fet una valoració molt positiva del seu desenvolupament i considera que “és un bon format per a repetir l’any vinent

Les activitats realitzades durant el Campus han consistit en la pràctica de l’esquí tots els matins, de 9h a13h amb monitors de Grandvalira i a les tardes una programació d’activitats i tallers relacionats amb la neu, manualitats adaptades a l’edat dels participants que eren nascuts entre el 2011 i el 2006.

El Campus d’enguany, en format de colònies, ha permès que els participants s’hi quedessin a dormir, de dimarts fins divendres, concretament a les instal·lacions de l’Alberg de la Baronia. Per una bona part dels participants era la primera vegada que es quedaven a dormir fora de casa, fet pel qual ha estat també una bona experiència a nivell d’aprenentatge per als més petits.

En paraules del Conseller, “de cara a l’any vinent la idea és incrementar el nombre d’inscrits, ja que disposem a la parròquia de les instal·lacions i els serveis adequats per poder-hi donar resposta

TOTES LES NOTÍCIES