Andorra Telecom afegeix el paquet Cine a tots els clients amb Movistar+ sense canviar-ne el preu

Pantalla amb moltes pantalles projectades
Pantalla amb moltes pantalles projectades. Foto: ARXIU

Andorra Telecom ha renovat l’acord mitjançant el qual ofereix el contingut de Movistar+ a Andorra per als tres propers anys. El nou conveni, que entrarà en vigor a partir del febrer, millora sensiblement l’oferta de continguts per als clients de la companyia  andorrana. 

D’aquesta manera, a partir del mes vinent i de manera promocional, el paquet d’entrada Movistar+ Selección juntament amb el paquet Cine tindrà un preu 29 euros fins a finals del  2021, quan el preu fins ara era de 39 euros. Així, tots els clients que tinguin Movistar+ podran veure els millors continguts de pel·lícules i documentals durant aquest any. Els usuaris que tinguin contractat el paquet Cine obtindran el nou preu de manera automàtica a partir del proper mes de febrer. 

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, comenta la satisfacció de la companyia  per aquesta renovació: “Estem molt satisfets de poder seguir oferint els continguts de Movistar+ als nostres clients durant els propers tres anys. El catàleg de continguts  d’esports, cinema, documentals o sèries de Movistar+ és el més complet d’Espanya i  poder garantir que els nostres clients podran seguir-hi accedint amb uns preus encara millors és una molt bona notícia”. 

L’oferta de Movistar+ que ofereix Andorra Telecom inclou sèries actuals i exclusives de Movistar+, cinema d’estrena i les millors pel·lícules de sempre, les competicions esportives més destacades (LaLiga, Champions League, ACB, NBA, Fórmula 1, NFL,  Gran Slam i Masters de Tennis, Rugbi, Golf, …) i canals de producció pròpia com #0 i #Vamos. De la mateixa manera, dins de l’oferta esportiva d’Andorra Telecom i com a  complement de motor, s’ofereix el canal MotoGP. 

La gran majoria d’aquests continguts estan disponibles tant amb el descodificador de la companyia com amb l’app de Movistar+ per a telèfon mòbil, tauleta, ordinador i smart  TV. A més, el descodificador d’Andorra Telecom proporciona la millor experiència  d’usuari amb una qualitat d’imatge òptima (HD i 4K), l’accés als continguts emesos els  últims set dies, la possibilitat de fer pausa del directe i de tornar a l’inici d’un programa  ja iniciat i l’enregistrament de fins a 350 hores.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES