Una nova defunció amb Covid-19 eleva a 88 les morts registrades des de l’inici de la pandèmia

La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d'Enclar després d'una nevada
La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d’Enclar després d’una nevada. Foto: ATV

En les darreres hores s’ha produït una nova defunció amb Covid-19. Es tracta d’una dona que residia a la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar, segons ha informat el Govern. Amb aquesta, ja són 88 les morts des de l’inici de la pandèmia.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 8.868 persones – 8.011 corresponen a la segona onada–. Són 50 els diagnòstics confirmats en les últimes 24 hores. Pel que fa als curats, 8091 persones han rebut l’alta mèdica després de superar la infecció, 21 des de la darrera actualització sanitària ahir.

Actualment hi ha 689 casos actius: 23 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Hi ha 5 persones a l’UCI, 4 d’elles requereix ventilació mecànica. Així, l’Hospital té un pacient menys ingressat i la unitat de cures intensives dos menys.

A la planta COVID-19 habilitada al centre sociosanitari El Cedre hi ha 20 ingressats (un menys que ahir): 8 procedeixen de Salita, 11 de Sant Vicenç d’Enclar i 1 de la Residència Albó.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 10 aules estan sota vigilància activa –1 total i 9 parcial– i 15 en vigilància passiva.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES