Andorra acull la sessió prèvia de Les jornades per a l’Excel·lència, aquest divendres, sobre salut mental

Un cap que representa la salut mental
L’acte abordarà la complexitat de la salut mental (Istock/arxiu)

Les Jornades per a l’Excel·lència, el cicle de conferències anuals de referència de l’Alt Pirineu, tindran una jornada prèvia a Andorra, aquest divendres 16 de setembre, amb la celebració d’una taula rodona sota el títol “Fora estigmes – La salut mental al Pirineu”. La col·laboració sorgeix de la cooperació entre els ministeris d’Afers Exteriors i Salut i les Jornades per a l’Excel·lència en el marc de les relacions bilaterals i de proximitat.

De fet, el Govern d’Andorra, durant els últims anys, ha participat de manera activa en les jornades per l’Excel·lència d’Esterri d’Àneu. La passada primavera, la ministra d’Afers exteriors, Maria Ubach, va signar amb aquesta entitat un acord específic que preveu l’organització d’una taula prèvia a les IX Jornades per l’Excel·lència que se celebraran els dies 30 de setembre i 1 d’octubre.

Dirigida a professionals i també amb voluntat divulgativa per a tota la ciutadania, la taula rodona es durà a terme al teatre les Fontetes de la Massana, a les 19 hores. Hi participaran el cap de Salut Mental del SAAS, Carles Mur; la directora general adjunta de l’Agència Regional de Salut d’Occitània, Sophie Albert; així com la tècnica de Salut Mental de l’OMS de l’oficina Regional Europa, Ana Tijerino.

Aquest esdeveniment, amb entrada lliure, també es podrà seguir en directe a través de www.andorradifusio.ad.

[do_widget id=category-posts-pro-64]