Alguns consells per a un jardí petit a casa

Jardí petit
Jardí petit (Foto istock.com)

A diferència del que passa amb els ambients d’interiors petits, on els espais han de ser buidats, als jardins petits com més plantes tinguis millor, ja que els racons que es generen entre les plantes simularan una major amplitud.

Tret que tinguis la possibilitat de contractar un jardiner perquè mantingui el lloc en perfectes condicions o siguis un aficionat de la jardineria i t’agradi el seu manteniment, és recomanable que utilitzis gespa sintètica. El mateix ocorre amb les plantes que tinguis. Si no pots destinar-li molt temps, tria aquelles que menor manteniment requereixin.

Pel que fa als mobles, l’ideal és que comptis amb una sendera marcada on puguis posar uns mobles delicats. Els més resistents són els de ferro, i amb una correcta protecció del material i una bona decoració, resulten confortants i càlids a la vista.

Si l’espai ho permet, col.loca una font, sempre una caiguda d’aigua li fa bé a un espai verd.

Si t’agraden les flors, tria diverses espècies amb floració en diferents èpoques de l’any, per a tenir sempre un bell toc de color.

Les plantes aromàtiques són sempre una bona opció, especialment per l’aroma de les seves flors (com la lavanda), i a més, la majoria les podràs fer servir a la teva cuina.

Usa petits arbres, topiaris o arbustos, per a donar diferents grandàries i volums al disseny del teu jardí.

Per casaycolor.com

TOTES LES NOTÍCIES