Alerta relativa a la detecció d’unitats falsificades del producte ‘Durex Mutual Climax 12 preservativos’

Preservatius Durex
Preservatius Durex

El Ministeri de Salut ja va alertar de la presència de falsificacions dels preservatius de la marca Durex. Com a conseqüència de la investigació que s’està duent a terme, s’han detectat unitats falsificades d’un altre producte de Durex, en aquest cas, es tracta del lot 1000329400 del producte “Durex Mutual Climax 12 preservativos”.

Els preservatius originals fabricats per Reckitt Benckiser Healthcare Ltd, Regne Unit, es troben comercialitzats al mercat espanyol. El producte falsificat pot identificar-se per la data de caducitat que en el lot 1000329400 del producte original és 2021-09, mentre que la del producte falsificat és 2024-07. A més la informació que acompanya aquest lot no està en espanyol.

 

Informació pels punts de venda i distribuïdors
Si disposeu al vostre establiment del lot afectat, retireu els productes de la venda i contacteu amb el distribuïdor. Si disposeu de preservatius Durex d’altres models i lots que presenten característiques que us facin sospitar d’una falsificació, contacteu amb el distribuïdor del fabricant Reckitt Benckiser Healthcare, SA.

 

Informació pels usuaris
Si disposeu dels preservatius “Durex Mutual Climax 12 preservativos” del lot 1000329400 amb data de caducitat 2024-07, no els utilitzeu.

TOTES LES NOTÍCIES