Acte de lliurament de la recaptació de l’11a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany

Acte de lliurament de la recaptació de l’11a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany
Acte de lliurament del xec (SFG)

Aquest dimarts s’ha fet entrega del xec amb la recaptació de l’11a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany que es destinarà al fons solidari per a l’acollida dels desplaçats a Andorra a causa de la crisi a Ucraïna. El xec l’ha rebut la presidenta de l’Associació d’Ucraïnesos d’Andorra, Anastasia Kravets, i el cònsol honorari d’Ucraïna, Antoni Zorzano.

D’aquesta manera, s’ha entregat un total de 5.250 euros fruit de la recaptació de 2 euros per samarreta venuda de la cursa. Els diners es destinaran al fons per a ajudar a les persones que es refugien a Andorra fruit de la guerra a Ucraïna.

Per altra banda, aquest dimarts també s’han entregat els premis d’Escola Activa en el marc de la celebració de la Cursa Popular Illa Carlemany. Els premis reconeixen aquelles escoles que han tingut una participació més alta d’alumnes a la cursa popular amb l’objectiu de promocionar l’adquisició d’hàbits saludables entre els més petits.

Així, s’han premiat les tres primeres escoles classificades de primera ensenyança amb un import de 300 euros per a destinar a material esportiu. Les guardonades han estat: l’Escola Andorrana de Canillo, Col·legi Sagrada Família i l’Escola Francesa de Santa Coloma. En el cas de les escoles de segona ensenyança es premia amb un premi de 300 euros per a destinar a material esportiu a l’escola amb un percentatge d’alumnes més elevat. Enguany el premi se l’ha endut el Col·legi Sagrada Família.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES