197 alumnes realitzaran les proves d’accés a la universitat a l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell

L'Institut Joan Brudieu
L’Institut Joan Brudieu. Foto: ARXIU

Un total de 197 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat del Pirineu (31 més que al juny de 2018), estan convocats demà dimarts 7 de juliol, a les 8.00 hores, al tribunal de les proves de selectivitat ubicat aquest any a l’institut Joan Brudieu, en lloc del centre cultural Les Monges com era habitual, degut a l’increment de la necessitat d’espai derivada de la distància social que han de guardar els estudiants durant les proves.

Els exàmens de les Proves d’accés a la Universitat (PAU) tindran lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol. El tribunal estarà constituït pel president i 17 vigilants/correctors.

D’aquests 197 estudiants66 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 41 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya), de l’IOC i 84 són estudiants que han cursat batxillerat a Andorra i que només s’examinen de matèries de la fase específica per incrementar la seva nota d’accés a la fase d’admissió.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les nou del matí. Els horaris d’examen són a les 9:00, 12:00 i 15:00, excepte el dia 10 que només hi ha exàmens a les 9:00 i a les 12:00.

Els quatre dies de les proves es faran pauses de 10:30 a 12:00 i de 13:30 a 15:00. El calendari i l’horari d’assignatures es poden trobar en el següent enllaç: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/pau_dia_prova/horari_lloc_prova/index.html

Els resultats de les PAU es publicaran el dia 27 de juliol. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 27 al 29 de juliol. Els resultats de la revisió sortiran el dia 9 de setembre.

Respecte la selectivitat de setembre i la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat al setembre estan pendents d’actualització.

TOTES LES NOTÍCIES