1.551 joguines en la campanya de Reis de RTVA a favor de Càritas

La campanya ha aconseguit recaptar 1.551 joguines (Càritas)
La campanya ha aconseguit recaptar 1.551 joguines (Càritas)

La 31a edició de la Campanya de Recollida de Joguines a favor de Càritas Andorrana, organitzada com és habitual per Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVA), ha permès recollir enguany un total de 1.551 joguines que s’han repartit entre 199 nens i nenes. La iniciativa solidària de la campanya va sorgir del presentador de la ràdio i televisió públiques, Òscar Royo Sansa, ja fa més de 30 anys.

Val a dir que, a part de les joguines i amb la voluntat de sensibilitzar sobre el consum responsable i, sobretot, per a contribuir a que els infants més grans puguin gaudir d’experiències lúdiques i esportives com anar a veure un partit de bàsquet, de futbol o anar al cinema amb familiars o amics, s’han obtingut també entrades per a anar a veure partits del BC Andorra i del Futbol Club Andorra a més d’entrades per al cinema, entre altres obsequis.

La campanya es va desenvolupar entre l’11 de desembre del 2023 i el 2 de gener del 2024 i hi han participat 22 joves voluntaris. Càritas Andorrana agraeix el suport de totes les entitats, institucions i empreses i particulars que han col·laborat en aquesta campanya i han contribuït a aportar alegria i il·lusió als infants que han rebut les joguines recaptades.

2 comentaris

  1. Sr. Sansa, des de Fòrum.ad hem reproduït la nota de premsa que Caritas Andorrana ens ha enviat ometent el nom del vostre nebot. Sempre que ho hem detectat ho hem afegit, pel que us demanem disculpes a ambdós. De tota manera creiem que seria millor que s’entenguessin entre ells sense que el que pagui l’error sigui el missatger. Afegim el nom que, volent o no, ha estat omès per l’entitat emissora.
    Fòrum.ad

  2. Sembla estrany i incomprensible que el propi director i fundador del digital FÒRUM.AD caigui en la trampa i repeteixi com un lloro la desinformació que s’ha fet emetre en tots els mitjans, atribuint l’autoria de la recollida de joguines destinada a als infants menys afavorits. No sé si ès Càritas que s’atribueix el mèrit o són altres que ho tergiversen, però és indecent. Ja fa 31 anys que el locutor i periodista Òscar Royo Sansa va encetar i promocionar, va crear, per solidaritat, una acció envejable destinada al gaudi dels jovenets de famílies pobres. Va gestar aquesta iniciativa, promocionant-la a través de les ones de la Ràdio pública i va demanar a la Direcció si podia acceptar que els ciutadans poguessin dipositar les joguines a la planta baixa.
    Durant 31 anys s’ha escarrassat, sense cap ajut, en organitzar-ho i fer-ho créixer. Ha cercat llocs, entitats i empreses que col·laboressin i ha tingut èxit; i se n’ha fet un fart de moure’s. Ara resulta que, de cop i volta, per obra de l’Esperit Sant, es digui que aquesta acció és patrimoni de Càritas i de RTVA. Quins collons!!
    “Al cèsar, el que és del Cèsar, i a Déu el que és de Déu.” Així ho dir Jesucrist.

    Manel Sansa Garal, exdirector general de l’Organisme de Ràdio i Televisió d’Andorra.

Comments are closed.

[do_widget id=category-posts-pro-64]