Vinyes-Mercader “out” tot just començar el Ral·li Princesa de Asturias

El cotxe dels pilots Joan Vinyes i Jordi Mercader
El vehicle de Joan Vinyes-Jordi Mercader (FotoEsport)

Després de superar els primers compassos (1a secció) del 59 Ral·li Princesa d’Astúries, conforme al guió previst, Joan Vinyes-Jordi Mercader, al volant del Suzuki Swift R4lly #9, no van poder evitar el toc amb una “arqueta” (ben camuflada), en el segon pas per l’especial Bimenes. En aquest instant es va acabar la participació de l’equip Suzuki #9 en aquesta primera etapa.

Des del primer instant, l’objectiu va passar a ser l’opció “súper-ral·li”, si la mecànica es podia reparar a l’assistència. Els tècnics de l’equip Suzuki Ibèrica van treballar fins ben entrada la nit per a deixar el Swift en condicions de tornar a la cursa. Així doncs, Vinyes-Mercader van poder reprendre la marxa en la 2a etapa, però amb la finalitat de trobar la millor posada a punt del Swift, pensant en el RACC-Catalunya Costa Daurada, la segona quinzena d’octubre.

Com diu Joan Vinyes, el Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada, que es disputarà entre els dies 21 i 23 d’octubre, serà la prova que tancarà totes les competicions FIA de l’especialitat i, entre elles, estarà l’Europeu de Ral·lis. Cal esmentar que Vinyes és el clar favorit per a aconseguir el títol europeu de la categoria ERCOpen.

TOTES LES NOTÍCIES