UNICEF serà a la Fira d’Andorra la Vella amb la campanya per a dotar-se d’un vehicle

Albert Llovera a les instal·lacions de Toyota Motors Andorra
Albert Llovera a les instal·lacions de Toyota Motors Andorra (Unicef)

UNICEF Andorra torna a la Fira d’Andorra la Vella, a l’envelat d’associacions, amb l’estand número 89. En del seu estand i amb la col·laboració de Toyota Motors Andorra es presentarà la campanya “Un Toyota per a UNICEF”. La campanya té com a objectiu recaptar 40.000 euros per la compra d’un vehicle que formarà part de la flota de vehicles d’Unicef.

“Accelera per a la infància”, eslògan la campanya, és el primer micromecenatge d’Unicef al Principat, que busca recaptar fons per a proporcionar vehicles a Unicef. Aquests vehicles tenen un paper fonamental en la mobilitat de l’ONG per a arribar a infants en àrees remotes, oferir atenció mèdica, educació i oportunitats que poden canviar les seves vides.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració de Toyota Motors Andorra, una de les marques automotrius més grans del món que comparteix la visió d’un futur millor per als infants i de l’ambaixador d’UNICEF Andorra, Albert Llovera, reconegut pilot de ral.li que, no només destaca al món del motor, sinó que també s’ha destacat pel seu compromís amb causes humanitàries.

Es podrà veure el vehicle exposat a la Fira d’Andorra la Vella que se celebrarà aquest proper cap de setmana, a l’estand número 56 de la marca automobilística. Una de les iniciatives de la campanya que proposa UNICEF serà la participació en una rifa solidària. Per cada donació de 5 euros s’obtindrà una participació en el sorteig d’una cistella per un valor aproximat de 500 euros.

En aquesta cistella han participat el Centre Comercial Illa Carlemany i el Grup Quars.

TOTES LES NOTÍCIES