Un total de 70 grups participen en el primer ‘Escape Room City La Seu’

Porxos de la Seu d'Urgell
Porxos de la Seu d’Urgell (Fòrum.ad)

El primer escape room City La Seu, celebrat entre els dies 19 de desembre i 4 de gener, ha comptat amb la participació de 272 persones englobades en 70 grups diferents.

Per dies, el nombre de grups participants és el següent: 19 desembre (7 grups); 20 desembre (11 grups); del 21 al 24 desembre (1 grup per dia); 26 desembre (5 grups); 27 desembre (8 grups); 28 desembre (6 grups); 29 desembre (5 grups); 30 i 31 desembre (1 grup); 1 gener (7 grups); 2 gener (3 grups); 3 gener (7 grups); i 4 gener (5 grups).

D’altra banda, el web d’aquest escape room ha rebut més de 2.000 visites: 1.250 visites durant el mes de desembre, i 853 durant el mes de gener.

 

Premis

D’entre els grups participants diaris que va superar les proves d’aquest escape room pel centre històric de la Seu d’Urgell s’ha fet un sorteig per tal que en sortís un guanyador per dia.

Al llarg d’aquesta setmana, els grups guanyadors de cadascun dels sortejos seran avisats perquè passin a recollir el seu premi a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Un dels obsequis és una bossa amb el logotip d’aquest joc amb alguna sorpresa a dins.

Davant l’èxit d’acceptació i participació d’aquest primer escape room realitzat a l’exterior, des de l’Oficina Jove s’està treballant per poder organitzar-ne algun més de cara al bon temps.

 

Escape room City La Seu

Els carrers i places del centre històric de la Seu d’Urgell han estat l’escenari durant 16 dies de les passades festes de Nadal d’un escape room a l’aire lliure que tenia com a objectiu “salvar el planeta” d’una amenaça intergalàctica. Aquest activitat interactiva, a l’exterior, adreçada als i les joves ha estat creada per Pep Forn i Juanjo Jarauta.

Aquest joc es basava en la pàgina web creada per l’ocasió, que guiava als jugadors durant tota la partida. Els participants han pogut jugar en equips de màxim de 6 persones, a partir dels 12 anys.

Aquest escape room s’iniciava al passeig Joan Brudieu i comptava amb sis proves pel centre històric de la Seu que calia anar resolent en 90 minuts per ‘desactivar l’arma’, amb l’ajut del telèfon mòbil i seguint les indicacions de la pàgina web d’aquest joc: www.escaperoomcitylaseu.cat

TOTES LES NOTÍCIES