Un motorista mort en accident al Pallars Jussà

Imatge d'arxiu d'una moto accidentada
Imatge d’arxiu d’una moto accidentada

El Servei Català de Trànsit informa que ahir dimarts, al migdia, es va registrar un sinistre viari mortal a l’L-503 al punt quilomètric 15, a la Torre de Cabdella, a la comarca pirinenca del Pallars Jussà. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís alertant de l’accident a les 12:41 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta va caure a la via i, com a conseqüència del sinistre, el conductor i únic ocupant va perdre la vida. Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per a oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

[do_widget id=category-posts-pro-64]