Un esquiador d’snowboard ha mort aquest dissabte en accidentar-se a la canal del Cristall, a la serralada del Cadí, al municipi de Montellà i Martinet (Cerdanya). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís de l’accident mortal s’ha rebut a les 14.12 hores. Segons les mateixes fonts, es tracta d’un practicant d’snowboard de 23 anys i veí de Roquetes que ha mort en precipitar-se uns 300 metres per la canal del Cristall.

Els Bombers de la Generalitat han intervingut en un segon rescat de muntanya amb una víctima mortal. A les 11.41 hores s’ha localitzat el cos sense vida d’un home en una canal, al camí entre la Vall de Núria i el coll de Finestrelles, al municipi de Queralbs. L’home, de 55 anys veí de Corbera de Llobregat, s’ha precipitat amb raquetes de neu per una pala de neu d’uns 200 metres, segons les primeres valoracions.

En ambdós rescats, s’han desplaçat efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb helicòpter dels Bombers de la Generalitat per dur a terme l’evacuació de les víctimes mortals juntament amb agents de la Unitat d’Intervenció en Muntanya i altres unitats del cos dels Mossos d’Esquadra.