UdA: El postgrau en Fiscalitat tindrà setena edició

Universitat d'Andorra
La Universitat d’Andorra. Foto: UdA

Amb l’objectiu de continuar cobrint la important demanda d’aquest programa, el proper curs 2023-2024 s’iniciarà a la Universitat d’Andorra (UdA) la setena edició del postgrau en Fiscalitat. La preinscripció està oberta fins al 13 d’octubre mitjançant el formulari de preinscripció al web de l’UdA.

El programa té una càrrega de 30 crèdits europeus i s’impartirà d’octubre del 2023 a juny del 2024. Les classes lectives presencials es faran a la mateixa Universitat d’Andorra els divendres a la tarda (de les 9 a les 13 hores i de les 14 a les 18 hores).

A Andorra s’està consolidant un sistema tributari que comporta la necessitat de formar i reciclar professionals en l’àrea de la consultoria o la direcció fiscal de l’empresa. És per aquest motiu que des del 2013 la Universitat d’Andorra organitza el programa de postgrau en Fiscalitat, conjuntament amb la Cambra de Comerç d’Andorra i la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.

El postgrau en Fiscalitat fa conèixer de manera completa i pràctica tots els impostos que conformen el sistema tributari andorrà, com també els problemes, les fórmules i les solucions que planteja la fiscalitat internacional en relació amb les inversions d’Andorra a l’estranger i les inversions dels no-residents a Andorra.

Aquest programa va dirigit als titulats universitaris en estudis relacionats amb el sector empresarial, econòmic, jurídic o financer, i a persones empresàries, professionals liberals i professionals especialitzats en aquests àmbits. També s’adreça a personal directiu financer, administratiu i executiu. En el disseny hi ha participat el Col·legi d’Advocats d’Andorra. El preu de la matrícula és de 3.400 euros.

TOTES LES NOTÍCIES