Territori licita el projecte de millores hidràuliques al riu Blanc i al riu Estret d’Encamp

Encreuament del camí de Riu Blanc amb la CG2, al nou vial d'Encamp
Encreuament del camí de Riu Blanc amb la CG2, al nou vial d’Encamp. Foto: Google Maps

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la licitació del projecte de millores hidràuliques al riu Blanc i el riu Estret d’Encamp (fase II riu Blanc).

El projecte preveu actuacions menors en els trams de camí, intentant recollir el màxim d’aigua possible, sense actuacions que desvirtuïn l’entorn de muntanya. Així, es duran a terme millores sobre alguns murs de pedra existents, amb acabats visuals de pedra seca. També s’han previst actuacions al propi caminet, a fi d’intentar recollir les aigües més habituals que discorren pels camins.

Les actuacions més importants es fan en la zona més propera a la CG-2, on s’han disposat un seguit de reixes i dos dipòsits dessorradors (una abans i l’altre després de les reixes).

El concurs públic és nacional, amb procediment obert i modalitat ordinària. Les empreses interessades tenen temps fins al proper 26 d’octubre per presentar oferta. El plec de bases es pot descarregar de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad (enllaç Edictes i plecs de bases) o recollir al Servei de Tràmits del Govern.

TOTES LES NOTÍCIES