Escaldes-Engordany tanca la 7a edició del Petit Cap de Setmana amb un èxit total de participació

Pare i filla participant en un taller del Petit Cap de Setmana d'Escaldes
Pare i filla participant en un taller del Petit Cap de Setmana d’Escaldes. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany.

El Comú d’Escaldes-Engordany fa un balanç molt positiu de la repercussió del Petit Cap de Setmana: “És una cita familiar absolutament consolidada amb un públic fidel que agraeix l’amplia oferta d’activitats”, han explicat des de la corporació escaldenca, destacant l’ampli ventall d’activitats i manualitats per endinsar-se al món de la música, com ara tallers per fabricar instruments, concerts i espectacles”.

Els tallers en família, que han tingut lloc al Parc de la Mola, han comptat amb una participació de 92 persones. Pel que fa a l’espectacle de “La Nana i l’avi Papet” a la Sala d’Actes del Comú d’Escaldes, ha tingut una afluència de 61 espectadors. D’altra banda, el “Vermutet” i el concert del “Cor Rock d’Andorra” del diumenge, als exteriors del Prat del Roure, han fet el ple amb una participació de 194 persones. Cal destacar que el concert “Futur-Oh!” ha estat l’activitat estrella del cap de setmana, amb una participació de 328 persones en total respectant els aforaments.

Des de la corporació, han volgut posar l’accent en la vessant educativa de la proposta, que està pensada perquè totes les franges d’edat puguin compartir i passar una estona en família.

TOTES LES NOTÍCIES