Tallers online sobre masculinitats confinades adreçats a homes de totes les edats de la comarca

Part del cartell dels tallers de masculinitat
Part del cartell dels tallers de masculinitat

Els pròxims dimecres 20 i 27 de maig, respectivament, a les sis de la tarda, tindran lloc els tallers online ‘Masculinitats en confinament. Fem-li una volta!’, adreçats a homes de totes les edats de la comarca.

Els tallers, organitzats per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d’Intervenció Especialitzada en Violència Masclista de l’Alt Pirineu i Aran (SIE), formen part de la campanya ‘També és cosa meva. Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia’, engegada l’estiu passat a la comarca alturgellenca.

Conduirà aquestes formacions Joel Audi, d’Entre Homes, una entitat que promou “processos de consciència i transformació personal i col·lectiva nutricis per el desenvolupament d’unes maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres”.

 

Objectius dels tallers
L’objectiu dels tallers és, d’una banda, aprofundir de manera col·lectiva en la comprensió del concepte de masculinitat i reflexionar sobre la socialització i expectatives de gènere. Què vol dir ser home en aquests moments? Què s’espera dels homes en els diferents àmbits: parella, amistats, paternitat?  D’altra banda, en els tallers s’abordarà la prevenció de les violències masclistes en l’entorn virtual.

La participació d’aquestes sessions taller és gratuïta i les places són limitades. Per inscriure’s:  bit.ly/MasculinitatsEnConfinament

TOTES LES NOTÍCIES