Seminari sobre el Codi de Conducta dels consellers generals

El conseller general demòcrata, Jordi Jordana, i el jurista Antoni Bayona (Consell General)
El conseller general demòcrata, Jordi Jordana, i el jurista Antoni Bayona (Consell General)

El Codi de Conducta del consellers generals va ser aprovat el 22 de desembre de 2022. Un any i mig després de la seva entrada en vigor, els consellers i conselleres generals de l’actual legislatura l’han pogut comentar i analitzar amb Antoni Bayona Rocamora, jurista i professor de Dret Administratiu a la Universitat Pompeu Fabra.

Bayona té una dilatada experiència en l’àmbit parlamentari, ha estat lletrat major del Parlament de Catalunya (2012-2018) i va participar en la redacció del Codi de Conducta de la cambra catalana. A més, també ha assessorat al Consell General en la redacció del Codi de Conducta dels consellers generals.

El seminari d’aquest divendres, s’emmarca en la voluntat del Consell General de fer formacions periòdiques relatives a la conducta, el bon govern i la prevenció de possibles conflictes d’interessos, responent d’aquesta manera a les recomanacions del GRECO (Grup d’Estats contra la Corrupció), organisme depenent del Consell d’Europa.

La formació d’aquest divendres s’ha centrat principalment en aspectes ètics i del bon govern, estudiant i analitzant situacions que sent legals, poden ser èticament reprovables.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES