Rutina crema greix per a principiants que pots fer a casa

Fer exercici a casa
Fer exercici a casa (Istock.com)

Si busques cremar greix i començar una vida més saludable, hi ha una sèrie d’exercicis que pots fer a casa. La recomanació és fer cada exercici durant un minut, amb un descans de 20 segons.

1. Jumping Jacks. Comença en una posició de flexió cap amunt amb les cames a cada costat del graó. Salta amb els peus sobre la caixa i torna a baixar, si no tens caixa, obre i tanca les cames.

2. Burpees. Col·loca les mans en el terra, col·loca les teves cames cap endarrere en posició de planxa i empeny el teu cos cap amunt. I després salta amb els peus cap a dintre.

3. Salts de granota. Salta amb totes dues cames sobre una caixa i dona la volta per a saltar de nou sobre ella També pots fer-ho sobre el terra.

4. Genolls alts. Trota en el teu lloc mentre aixeques els genolls fins a l’altura de la cintura, involucrant els braços en el moviment.

5. Mountain climbers. Col·loca les teves mans en el graó o en el sòl. Porta un genoll cap a dintre i després estira cap a fora novament. En acabat, porta l’altre genoll cap a dintre i estira novament cap a fora. Fes-ho ràpidament.

6. Jumping Lunges alternats. Inclina’t cap endavant i cap avall i, més tard, salta cap endarrere i intercanvia les cames en l’aire per a aterrar amb el peu oposat cap endavant.

7. Graons ràpids. Col·loca els teus graons d’exercici a bona altura i posteriorment puja i baixa un peu alhora el més ràpid que puguis.

Per Mujerde10.com / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES