Presó sense fiança per al detingut a la Seu d’Urgell que portava més de 2.100 pastilles d’èxtasi

pastilles d'èxtasi
Pastlles d’èxtasi intervingudes pels mosssos a un veí de la Seu

El titular del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de la Seu d’Urgell ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al veí d’Encamp que ha estat detingut aquest dimarts amb més de 2.100 pastilles d’èxtasi valorades en 23.000 euros. Els mossos li van trobar la droga en un control a l’estació d’autobusos, quan l’home acabava d’arribar de Barcelona.

L’home va mostrar símptomes de nerviosisme quan va ser requerit pels motius del viatge i va dir que havia anat a veure la seva xicota. Els agents li van registrar la motxilla i hi van trobar les pastilles. En seu judicial, el detingut ha reconegut que està passant un mal moment econòmic per la crisi del coronavirus i que havia acceptat fer el viatge a canvi de 500 euros.

El jutge ha decretat la presó provisional sense fiança pel risc de fuga davant la circumstància que el detingut resideix a Encamp, a Andorra, i la situació d’estat d’alarma. A banda del delicte contra la salut pública, al detingut, que té antecedents, també se l’acusa de saltar-se el confinament.

TOTES LES NOTÍCIES