Presenten a la Seu la campanya “Acollir és fer família”

Cartell de la campanya "Acollir és fer família"
Cartell de la campanya “Acollir és fer família”

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya presentarà a la Seu d’Urgell, avui dimarts, 21 de novembre, la campanya ‘Acollir és fer família’, que té com a objectiu aconseguir més famílies d’acollida al territori. A l’acte, que se celebrarà a dos quarts de set del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc (plaça dels Oms, 1), hi intervindrà el director de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Josep Maria Forné, i diversos testimonis que explicaran la seva experiència al voltant de l’acolliment.

La Generalitat de Catalunya s’ha proposat augmentar el nombre de famílies acollidores arreu del país per a poder donar un entorn familiar als infants i adolescents tutelats per l’Administració. Amb aquesta voluntat es duu a terme aquesta campanya de sensibilització, en el marc de la qual s’organitzen diferents actes. Per la solidaritat que implica l’acolliment i pel bé que genera als infants i joves acollits, des del Departament català de Drets Socials es fa una crida a tothom a participar-hi per a conèixer la iniciativa i plantejar dubtes i preguntes.

Per a més informació es pot visitar el web gen.cat/acolliment o escriure un correu electrònic a l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (icaa.dretssocials@gencat.cat).

TOTES LES NOTÍCIES