Pomes al forn amb canyella

Les pomes al forn són unes postres econòmiques i molt fàcils de preparar. Les pomes més adequades per a rostir són les Reinetes, si bé, hi ha gent que també les fa amb les Fuji o les Gala. Això dependrà del gust de cada un.

Els ingredients per a quatre persones són:
  • 4 pomes
  • 2 branquetes de canyella
  • 1 cullerada de sucre bru (si les vols menys calòriques, sempre pots substituir el sucre per estèvia o afegir algun edulcorant natural com la mel.
  • uns 20 g de mantega

Preparació:

Preescalfem el forn a uns 180 graus.
Mentre s’escalfa, rentem les pomes i les desossem, utilitzant un ganivet o un descoratjador, sempre amb cura de no travessar tota la base.
– El buit resultant s’emplena d’una mescla feta amb el sucre i la mantega.
– Introduïm la branca de canyella.
Abans d’introduir en el forn, reguem les pomes amb una miqueta d’aigua per a evitar que es cremin.
– Rostir-les durant uns 45 minuts.

TOTES LES NOTÍCIES