Ordino aprova un crèdit extraordinari per a l’arrendament de vehicles i alleugerir la inversió de serveis

Una sessió del Consell de Comú d'Ordino
Una sessió del Consell de Comú d’Ordino. Foto: Comú d’Ordino

Dos punts de l’ordre del dia han centrat la sessió de Consell del Comú d’Ordino i han despertat l’interès dels membres d’oposició aquest migdia. La consellera de la minoria, Sandra Tudó, ha fet la primera intervenció per mostrar el seu acord i satisfacció per la prima única de 93,12 euros que rebran els treballadors amb més de trenta anys de servei al Comú d’Ordino.

L’acord s’ha aprovat al Consell en el punt tres, a la modificació del reglament de sistemes de compensació i de flexibilització horària. El cònsol ha explicat sobre el segon punt d’interès, l’aprovació d’un crèdit extraordinari per a la comissió de Manteniment, Serveis i Circulació, que es tracta d’alleugerir les inversions, en aquest cas destinada a vehicles, i passar a l’arrendament amb totes les despeses que genera el manteniment inclòs.

El president de la comissió i conseller Samuel Duró, ha afegit que es tracta d’invertir els diners d’una manera més intel·ligent i caldrà esperar a la licitació si les ofertes són interessants. Si bé la consellera Tudó ha manifestat el seu vistiplau per evitar l’envelliment i el manteniment dels vehicles de la corporació amb el sobrecost que això representa, s’ha expressat de forma oposada el conseller Dolsa. Segons aquest, caldrà veure els interessos que comporta el lloguer dels vehicles a la corporació.

TOTES LES NOTÍCIES