Oberta la convocatòria de beques Fulbright per al curs 2022-2023

Jove estudiant
Jove estudiant (arxiu)

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta de la titular d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, l’obertura de la convocatòria de beques Fulbright per al curs acadèmic 2022-2023. Es tracta d’una beca educativa destinada a graduats que volen continuar els estudis de nivell màster i doctorat en una institució d’ensenyament superior dels Estats Units d’Amèrica.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de publicar la convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i acabarà el 7 de maig del 2021. Les sol·licituds s’han d’adreçar al Comitè Bilateral Fulbright, al Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior.

El ministre Portaveu, Eric Jover, ha recordat que enguany s’ha celebrat el 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques entre ambdós països i també que fa 20 anys es va rubricar la signatura de l’entesa sobre el programa Fulbright d’intercanvi. De fet, no és l’única col·laboració sorgida del conveni entre Andorra i els EUA: a banda de la beca Fulbright, també existeix el programa d’assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema educatiu andorrà i el curs “summer”, destinat a professors del Principat que volen ampliar la seva formació a Nord-Amèrica.

TOTES LES NOTÍCIES