Nova convocatòria per a inscriure’s al programa d’intercanvi cultural amb el Japó per al curs 2024-2025

Tòquio, capital del Japó
Tòquio, capital del Japó (Getty images)

El Govern informa que el dimecres vinent s’obrirà el període per a poder inscriure’s i demanar participar al programa d’intercanvi cultural MIRAI amb el Japó, que ofereix una estada d’una setmana al país nipó amb totes les despeses pagades durant el curs 2024-2025. MIRAI és un programa d’intercanvi de curta durada (6 dies) destinat a estudiants que vulguin conèixer millor la cultura japonesa mitjançant l’entesa mútua entre pobles i l’intercanvi de les relacions intel·lectuals i acadèmiques.

El Govern del Japó ofereix una plaça perquè un estudiant andorrà participi en el programa en els grups de Diplomàcia i política de seguretat, Economia i negocis, Medi ambient i verd, i Ciència i tecnologia. Per als tres primers grups, el viatge es preveu del 6 al 12 de novembre de 2024 i per al grup de ciència i tecnologia es preveu del 4 al 10 de desembre de 2024.

Les persones interessades han de complir les condicions establertes en les bases de la convocatòria del programa de visita al Japó, Programa MIRAI, que figuren a l’edicte que es publicarà al BOPA dimecres vinent. El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el 27 de juny a les 23.59 hores.

Els estudiants interessats a participar en el programa MIRAI han d’enviar una sol·licitud genèrica per correu electrònic a l’Àrea d’Ensenyament Superior del Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats (ensenyament.superior@govern.ad), indicant el grup en el qual voldrien participar, en primera i segona opció. Cal que adjuntin l’expedient acadèmic del curs 2023-2024 i la matrícula del curs 2024-2025 si ja la tenen.

De forma prèvia a l’estada, els participants han d’assistir a una formació online durant 2 dies.

Es pot trobar tota la documentació relativa a aquest programa al lloc web de l’Àrea d’Ensenyament Superior: https://www.ensenyamentsuperior.ad/beques-i-ajuts/beques-al-japo. Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats (telèfon +376 743 300 – correu electrònic ensenyament.superior@govern.ad).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]