Nova conferència del Col·legi d’Arquitectes d’Andorra amb Joan Ramon Rosell i Amigó

El doctor Joan Ramon Rosell i Amigó (COAA)
El doctor Joan Ramon Rosell i Amigó (COAA)

El 6è cicle de conferències organitzades pel Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COAA) segueix amb la seva programació. L’acte més proper és el que està previst per al dijous, dia 9 de març, a les 19 hores. Es tracta d’una conferència que anirà a càrrec del Dr. Joan Ramon Rosell i Amigó. El ponent és arquitecte tècnic, enginyer en organització industrial i Doctor per la UPC en el programa de Construcció, Restauració i Rehabilitació arquitectònica.

Rosell és especialista en materials de construcció, patologia de l’edificació i expert en diagnosi i en rehabilitació d’edificacions. És professor del departament de Tecnologia de l’Arquitectura, de les titulacions de Grau i Màster de les escoles Politècnica Superior de l’Edificació i Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, totes dues de la UPC.Contingut:

. És possible fer formigons més sostenibles, sense ciment, amb resistències fiables?

. S’expliquen els “nous-vells” formigons de calç fets amb els materials actuals, amb prestacions ben definides, explicant-ne les bondats i les limitacions, així com alguns aspectes singulars del seu ús.

. S’exemplifica en diverses obres singulars on s’han emprat i alguns projectes de futur.Pel que fa a la presència a l’acte, l’organització demana que es confirmi l’assistència al correu electrònic info@coaa.ad o al tel. 861202.

TOTES LES NOTÍCIES