NOUGRAPATS Empresa d’Inserció de Càritas d’Urgell amplia el seu servei de mudances

Un home carrega un paquet de mascaretes casolanes acabades de desinfectar
Un home carrega un paquet de mascaretes casolanes acabades de desinfectar per Nougrapats

NOUGRAPATS Empresa d’Inserció de Càritas Urgell ha apostat per millorar l’oferta del servei de mudances que fins ara s’ha donat i ha adquirit una plataforma elevadora. Les mudances es podran realitzar d’una forma més eficient i alhora, també es podrà llogar la plataforma de manera individual, com un servei més.

Aquesta oferta s’afegeix a les altres tres opcions de serveis que el client podia contractar: mudances, buidatge de pisos i encàrrecs.

La plataforma té una alçada real de 21 metres i és capaç de sostenir fins a 200 kg, el que aporta la possibilitat de treballar en espais reduïts i fins i tot poder introduir o extreure objectes i materials a través d’una finestra.

Grapats Mudances és una branca dels serveis de NOUGRAPATS que, des del Grup Grapats, van ser creats per tal d’oferir una experiència real de treball a les persones en risc d’exclusió. NOUGRAPATS té contractades cinc persones del programa d’inserció laboral i té la previsió d’arribar a la contractació de fins a 8 persones amb el creixement dels seus serveis.

El Grup Grapats treballa perquè les persones en risc d’exclusió tinguin l’opció de ser inserides al mercat laboral ordinari des de l’acompanyament i una experiència de treball real.

Quan un client contracta qualsevol dels serveis oferts des de qualsevol branca del Grup Grapats no sols aconsegueix un tracte professional sinó que a més afavoreix la creació de llocs de treball protegits.

 

[do_widget id=category-posts-pro-64]