El desallotjament definitiu del Punt de Trobada serà el 30 de novembre

El Punt de Trobada
El Punt de Trobada

La Batllia ha dictat que la liquidació final i el desallotjament definitiu del Centre Comercial Punt de Trobada sigui el 30 de novembre i no el 28 de febrer com havien demanat els advocats de la família Cachafeiro. Els òrgans judicials no han concedit la pròrroga, que havien demanat els actuals explotadors del centre “per poder fer una liquidació i un desallotjament ordenats i visibles, i sobretot, per evitar que els 350 treballadors no es quedessin sense feina a les portes de Nadal”.

La família Cachafeiro, en un comunicat, assegura que tampoc ha estat possible arribar a un acord amb els propietaris del terreny ni amb el grup Pyrénées, que seran els que ocuparan les instal·lacions.

Aquests, segons l’escrit dels Cachafeiro, “volien supeditar la pròrroga a unes condicions que no es podien acceptar, una de les quals era la prestació d’una elevada fiança totalment capriciosa i injustificable”.

Els gestors del centre comercial han informat aquest divendres al vespre als treballadors de la situació. El grup Pyrénéss es va comprometre a agafar el gros de la plantilla quan obri el nou centre comercial, cosa que esperen fer en un parell o tres de mesos.

TOTES LES NOTÍCIES