Neix el Campus Esportiu de la Federació Andorrana d’Handbol

Infants jugant a handbol
Infants jugant a handbol. Foto: Federació Andorrana d’Handbol

La federació andorrana d’handbol junt amb les empreses col·laboradores de Stade Sport i Handball school estàn treballant per la realització del primer campus esportiu de l’entitat del 6 al 10 i del 13 al 17 de Juliol amb l’objectiu de seguir fent creixer l’handbol entre les edats de base.

L’objectiu del nou campus és cobrir la demanda de activitats esportives relacionades amb l’handbol després de que el Campus Enric Masip finalment es celebri fora de terres andorranes per primera vegada després de 22 anys portant joves jugadors de formació al Principat.

El I Campus Esportiu es celebrarà a Ordino en dues dates diferents per assegurar totes les mesures sanitàries i evitar l’aglomeració de jugadors. Dins del dia a dia del campus, els jugadors rebran entrenaments específics, tècnics i tàctics i un ampli ventall d’activitats per viure una experiència complerta amb amics i al voltant del handbol.

D’altra banda, el Campus comptarà amb la presencia de diversos entrenadors del país i membres del equip nacional absolut encara per confirmar. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la pàgina web de www.stadesport.com

 

TOTES LES NOTÍCIES