Més de 2.600 curiosos gaudeixen de la 3a edició de les Nits de Videomapping

Una de les projeccions de la 3a edició de les Nits de Videomapping
Una de les projeccions de la 3a edició de les Nits de Videomapping (Festival Ull Nu)

L’Ambaixada de França a Andorra i el Festival Ull Nu van celebrar aquest passat divendres les 3es Les Nits de Videomapping amb un format més reduït que en les anteriors edicions. Una sola nit i un sol espai van servir per a què 2.627 espectadors poguessin gaudir d’una programació farcida de propostes innovadores pensades per a tots els públics.

Com és ja habitual, Casa de la Vall va ser l’escenari principal de l’esdeveniment, on es van projectar els mappings Verd de l’artista andorrà Daniel Arellano i Prismatic, de l’artista francesa Maël Gourdenne. Com a novetat, enguany es va concloure el festival amb l’espectacular directe audiovisual ATOTAL de la companyia gala Autres Cordes.

La Placeta Sant Esteve va ser l’escenari d’una de les propostes amb millor acollida, el mapping participatiu Synergies, de la companyia francesa Scenocosme. Per últim, a la Plaça Príncep Benlloch, els més menuts van poder gaudir d’Space, un diorama de Playmobils amb projeccions realitzat per la productora andorrana Dandream Films.

El festival ha estat possible gràcies al suport del Comú d’Andorra la Vella i el Consell General, que han apostat un any més per una proposta cultural original i que estableix un interessant diàleg entre la innovació i el patrimoni. A més, s’ha comptat amb el suport de diversos comerciants i restauradors del Centre històric.

Per la seva banda, l’Associació Ull-Nu ja treballa en la que serà la 10a edició del Festival Ull Nu, que tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de maig a Andorra la Vella. Una fita que presentarà importants novetats com l’Ull Nu LAB, un laboratori pensat per a fomentar i millorar l’escriptura de guions, o la presència d’un territori convidat.

TOTES LES NOTÍCIES